ANKARA / GÖLBAŞI - Gölbaşı Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu

Mrt

4. Sınıflar İngilizce dersinde “ My Job  “ etkinliğini yaptı. Seçtikleri meslekleri İngilizce  tanıtan öğrencilerimiz , mesleklerine uygun kıyafetleriyle etkinliğe katıldılar .

Mrt

Türkçe dersi Bilim ve İnsan şiirinin içinde geçen teknolojik aletlerden mikroskop kelimesini fen laboratuvarımızda soğan zarı inceleyerek deneyimledik, hücreyi tanıdık

Mrt

Okulumuz 3-A Sınıfı öğretmeni Meral Gümüş Şenel'in yürütüğü "Okullarda Temizlik Gelecekte Sağlık" projesi kapsamında yapılan okul temizliği bütün sınıflar ve temizlik personeli ile kooordineli bir şekilde yürütülmektedir.

Şbt

1-A Sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmelerini kutladılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

2-A Sınıfı, Öğretmenleri Ayşe Yıldırım eşliğinde, kendi sağlıklı sandviçlerini hazırlayıp, afiyetle yediler.

Şbt

3-A Sınıfı Fen Bilgisi Dersinde fasülyenin yaşam döngüsünü uygulama yaparak öğrendi. Yaşam atölyesinde ektikleri fasulyeleri günden güne sulayıp, büyümelerini takip ediyorlar.

Ock

1. Sınıf Öğrencilerimiz yapmış oldukları etkinliklerden dolayı okul idaremiz tarafından madalya ile ödüllendirildi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında çocuklarıızın hazırladığı ve hikayelerini yazdıkları Evimizin Etkiniği Okul İdaremizce madalyayla ödüllendirildi.

Ock

3-A Sınıfı Türkçe Ders Kitabındaki Kek Tarifi Konusunu uygulayarak yaptı.

Ock

Okul Öncesi Öğrencilerimize 5N1K sorularını yönlendirerek, hikaye oluşturmalarını sağladık. Hem dilimizin zenginliklerini öğrendik, hem de ilkokula hazırlık çalışması yaptık.

Ara

3-A Sınıfı öğrencileri 2024 Yılına tatlı ve mutlu girebilmek için elma şekeri yaptılar.

Ara